Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 3.červen 20:53

Používám telefon jako modem,mě to stačí,rychlost minimální. Záleží také na tom,kde máte chatu,aby tam bylo vůbec nějaké pokrytí. Jinak já to mám od O2 platím 150,–kč + normální paušál na telefonování. No a funguje to tak,že připojíte telefon pomocí kabelu USB,nebo bluethoot,nebo infraportu. Do počítače vložíte instalační CD,které Vás provede připojením,no a pak jste na netu.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 3.červen 21:09

Používám telefon jako modem,mě to stačí,rychlost minimální. Záleží také na tom,kde máte chatu,aby tam bylo vůbec nějaké pokrytí. Jinak já to mám od O2 platím 150,–kč + normální paušál na telefonování. No a funguje to tak,že připojíte telefon pomocí kabelu USB,nebo bluethoot,nebo infraportu. Do počítače vložíte instalační CD,které Vás provede připojením,no a pak jste na netu.
Doplňuji:
to mosoj-Mluvím o mobilu,mám ho propojený přes USB,normálně na internet to stačí,horší je to když něco stahuji,tak teď jsem si třeba stahovala film,měl 1,5 Giga,stahovala jsem to cca 5 hodin,ale jak píšu,na normální kravinky to stačí bohatě. No jinak..dudu,ne každý telefon na to funguje,na to se budete muset někoho zeptat,já používám Sony Ericsson 902,před tím jsem měla Nokii 6220 a N70,na ty to šlo taky.