Odpověděl/a – 22.březen 0:17
Pokud vyndáte metly po domíchání těsta (ještě před pečením), budete mít chléb (i) bez děr.
Odpověděl/a – 22.březen 0:34
Pokud vyndáte metly po domíchání těsta (ještě před pečením), budete
mít chléb (i) bez děr.
Doplňuji:
Nepovažuji za nikterak složité, sáhnout (u tohoto typu) do těsta pro dvě
vrtule… sundáte je z hřídelek a je to. Nebo si vyberte typ, u kterého je
míchání těsta řešeno jinak, např. hnětacími háky… nebo prostě dejte
dírám v chlebu šanci ;)
Před koupí pekárny jsou myslím podstatnější detaily, které je třeba zohlednit při konečném výběru konkrétního typu…než díry v upečeném bochní(č)ku …např. velikost chlebové formy nebo forem, právě způsob míchání, možnost horního ohřevu (ohřev víka) atd.