Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 27.únor 22:50

Ani jedno, kvalitní mléko by mlékař nedal do těchto obalů. Jen do skleněného! Je to jako s vínem. Nejlepší mléko je hned od krávy, nejzdravější na Enzymy. Nepřevařené nijak upravené. A pak ta smetana navečer, jejej. Nejhorší je plast, vyrábí se z ropy. To krabicové snad ještě no, obal papír igelit a alobal. Jen škoda, že se to nedá oddělit a pěkně roztřídit.
A tak asi co s mlékem je, co nejvíce % tuku, protože v tom je to, co je zdravé pro lidské tělo. Mléko tak min 16–20%. Ten tuk váže dost věcí. Jako v polévce, se také dává omastek, kvůli tomu, aby v tom tuku ty vitamíny ze zeleniny párou neunikli. Bohužel na obchodě, jsou mléka již obraná o to. Tak co je Tatra, super, tomu se dá věřit. Pak Bohemilk, ten ještě funguje. Jen nebrat odstředěné to se vyrábí z náhrady prášku. Je to odpad. Důkaz odbornice mlékařka. Takové se dříve ani zvířatům by nelilo, natož dávat lidem.
Jen mi někdy nejde třeba u některých do hlavy, České mléko, ale přitom to vyrábí v zahraničí? Tak jak to může být České? Max by to bylo, že distributor, což může být max. dovozce být Český. Ale výrobce je ten v zahraničí, ne? Jako jak může být mlékárna někde, kde to ani ve snu není možné?
Plast nebo krabice je to stejné.Jen jiný obal. Spíš bych to sklenicové, to už by vypovídalo samo. Jistě, že by se našel nějaký vykuk, co by toho využil a ndalil tam jakékoliv a odkudkoliv hlavně, že by to lidé koupili a on vydělal.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 27.únor 22:52

Ani jedno, kvalitní mléko by mlékař nedal do těchto obalů. Jen do skleněného! Je to jako s vínem. Nejlepší mléko je hned od krávy, nejzdravější na Enzymy. Nepřevařené nijak upravené. A pak ta smetana navečer, jejej. Nejhorší je plast, vyrábí se z ropy. To krabicové snad ještě no, obal papír igelit a alobal. Jen škoda, že se to nedá oddělit a pěkně roztřídit.
A tak asi co s mlékem je, co nejvíce % tuku, protože v tom je to, co je zdravé pro lidské tělo. Mléko tak min 16–20%. Ten tuk váže dost věcí. Jako v polévce, se také dává omastek, kvůli tomu, aby v tom tuku ty vitamíny ze zeleniny párou neunikli. Bohužel na obchodě, jsou mléka již obraná o to. Tak co je Tatra, super, tomu se dá věřit. Pak Bohemilk, ten ještě funguje. Jen nebrat odstředěné to se vyrábí z náhrady prášku. Je to odpad. Důkaz odbornice mlékařka. Takové se dříve ani zvířatům by nelilo, natož dávat lidem.
Jen mi někdy nejde třeba u některých do hlavy, České mléko, ale přitom to vyrábí v zahraničí? Tak jak to může být České? Max by to bylo, že distributor, což může být max. dovozce být Český. Ale výrobce je ten v zahraničí, ne? Jako jak může být mlékárna někde, kde to ani ve snu není možné?
Plast nebo krabice je to stejné.Jen jiný obal. Spíš bych to sklenicové, to už by vypovídalo samo. Jistě, že by se našel nějaký vykuk, co by toho využil a ndalil tam jakékoliv a odkudkoliv hlavně, že by to lidé koupili a on vydělal.
Doplňuji:
nejlépe koupit mléko u nějakého člověka, co má doma přímo zvířata. A ten rozdíl se hned pozná. Nebo pokud to je možné mít sám doma, asi nejideálnější jistota.