Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 17.únor 7:08

Jediný kdo drží ekonomiku jsou lidi/otroci .. jedině oni vytváří to co potom sami kupují. Podívej se na to celkově. Na co jsou potřeba peníze když si vše vyrobíme sami hmm? To je ten problém. Lidi pro ně potí krev ale peníze se tisknou přeci ;) Není na tom od podstaty něco divného? Ten kdo tiskne peníze si muže koupit klidně celí svět protože má peněz nekonečno … a proto vlastní 1% lidí 99% majetku teda když to přeženu i když od toho nejsme moc daleko. Pokud pro lepší život je problém nedostatek peněz tak proč je nenatisknou hmm? Uvědom si jedu věc. Peníze až do posledního centu dlužíme BANKÁM! V rukách a peněženkách nám leží doslova DLUH . To vše se musí jednoho dne vrátit! Kapitalismus vyžaduje nefunkčnost, neúčinnost, strádání atd prostě orokařina.. Ani nevíš jak jsme v prdeli kámo ;) Je to dokonalá iluze svobody .. Dokonalí naprogramování mysli lidí .. je to těžký pochopit a připustit si to ale pravda někdy velice bolí!

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 17.únor 7:11

Jediný kdo drží ekonomiku jsou lidi/otroci .. jedině oni vytváří to co potom sami kupují. Podívej se na to celkově. Na co jsou potřeba peníze když si vše vyrobíme sami hmm? To je ten problém. Lidi pro ně potí krev ale peníze se tisknou přeci ;) Není na tom od podstaty něco divného? Ten kdo tiskne peníze si muže koupit klidně celí svět protože má peněz nekonečno … a proto vlastní 1% lidí 99% majetku teda když to přeženu i když od toho nejsme moc daleko. Pokud pro lepší život je problém nedostatek peněz tak proč je nenatisknou hmm? Uvědom si jedu věc. Peníze až do posledního centu dlužíme BANKÁM! V rukách a peněženkách nám leží doslova DLUH . To vše se musí jednoho dne vrátit! Kapitalismus vyžaduje nefunkčnost, neúčinnost, strádání atd prostě orokařina.. Ani nevíš jak jsme v prdeli kámo ;) Je to dokonalá iluze svobody .. Dokonalí naprogramování mysli lidí .. je to těžký pochopit a připustit si to ale pravda někdy velice bolí!
Doplňuji:
Jo a co se týče toho světového dluhu tak by stačilo aby řekli hele sereme na dluh a bylo by po dluhu ale tím že to neřeknou a lidi jsou slepí ovce tak tím udržují systém v plné síle a pohotovosti. Jestli máš koule poznat ekonomiku tohle ti otevře oči ;) http://www.you­tube.com/watch?v=P2xG2Hk­vzRI