Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 9.únor 17:44

Střed celku neexistuje a neexistoval! Existuje pouze střed něčeho .. např galaxie nebo sluneční soustavy … vesmír jako celek nemá střed a ani velikost protože je nekonečný … Já jsem přemýšlel už několik let nad velkým třeskem a podle mě nezačal z jednoho bodu někde ve vesmíru ale všude najednou v malém rozměru a to je velice podstatný a je těžký si to představit. Když začal vesmír tak neexistovali atomy a ani sluneční soustavy a nic tomu podobného.. byly jen malé částice které taky vznikli z jiných menších a proto se domnívám že vesmír se skládá do složitějších struktur čím dál víc. Dříve byly pouze atomy a pak i molekuly a potom dokonce dna a mikroby atd atd až to dospělo k lidem a to je zatím na naší zemi nejvíc složitá věc. ;)

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 9.únor 17:53

Střed celku neexistuje a neexistoval! Existuje pouze střed něčeho .. např galaxie nebo sluneční soustavy … vesmír jako celek nemá střed a ani velikost protože je nekonečný … Já jsem přemýšlel už několik let nad velkým třeskem a podle mě nezačal z jednoho bodu někde ve vesmíru ale všude najednou v malém rozměru a to je velice podstatný a je těžký si to představit. Když začal vesmír tak neexistovali atomy a ani sluneční soustavy a nic tomu podobného.. byly jen malé částice které taky vznikli z jiných menších a proto se domnívám že vesmír se skládá do složitějších struktur čím dál víc. Dříve byly pouze atomy a pak i molekuly a potom dokonce dna a mikroby atd atd až to dospělo k lidem a to je zatím na naší zemi nejvíc složitá věc. ;)
Doplňuji:
A když si představíš vesmír ve velikosti např galaktických seskupení a vrátil by jsi čas do doby po velkým třesku tak by si zjistil že velikosti existovali už dávno ale nic tam nebylo… byly jen RELATIVNĚ malinké částice a postupně jak už jsem říkal začali tvořit větší a větší a složitější a složitější seskupení. Lidi jsou strašný hovada už jen proto že kam nevidí ať už do dálky nebo do hloubky hmoty tak nevěří věcem které nevidí ale přitom vědí že v minulosti se VŽDY prokázalo to že tam něco je a přesto nikdy nebudou věřit tomu že tam něco je .. lidi jsou neuvěřitelná sračky ;)