Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 9.únor 12:06

Přihlásila jsem se na Odpovede.sk v srpnu 2011 a z osobních důvodů se odhlásila. O tom, že je na sk opravdu „mrtvo“, svědčí to, že jsem odpovídala naposled asi před 900 dny a stále jsem v celkovém přehledu na první stránce. 🙂

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 9.únor 15:12

Přihlásila jsem se na Odpovede.sk v srpnu 2011 a z osobních důvodů se odhlásila. O tom, že je na sk opravdu „mrtvo“, svědčí to, že jsem odpovídala naposled asi před 900 dny a stále jsem v celkovém přehledu na první stránce. 🙂
Doplňuji:
Protože jsem odpověděla jen na část otázky, hledala jsem na SK.

Tazatelka položila podobnou otázku. . Prečo to tu je také ‚mŕtve‘?

Cituji reakci Dr.Axla:

Podívej se na názorný příklad zrovna ze včerejška, já se snažím dohledat odkazy na odpověď pro ??? a nakonec si to ani pořádně nepřečte a ani mu nestojím za palec.

Takže více než počítačová gramotnost tady hraje roli zoufalá absence netikety (prosté základy slušnosti na netu). Též se málo využívá diskuze a kromě divosky, která má více času, protože je doma, téměř nikdo pravidelně nereaguje.

Nakonec je příznačné, že 5 nejaktivnějších na vedlejší tabulce vpravo (počet bodov za posledných 30 dní), je právě Čechů. Slováci by se konečně měli probudit a ne jen remcat.

http://www.od­povede.sk/otaz­ky/preco-to-tu-je-take-m-tve#discussion