Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 14.leden 16:38

Bla bla , směju se, směju. A co takhle napsat , zda bylo prase on či ona ? U svině je nebezpečí zabíjet v době „chrutí“, (výraz je nesprávný ale volím kvůli tomu , aby většina pochopila..).Sádlo , též zvané kyrys , nejde vyškvařit tak dobře , aby šlo skladovat ztuhlé. Maso = dtto. Pokud to byl VEPŘ , tj. vykastrovaný jedinec , jedno zda ona či on , je chyba jinde.Ale vzhledem k tomu , že se jedná o problém u masa i sádla , tak to není o špatném škvaření ale spíše o tom , co píšu na začátku. Na závadu to není , nikdo se ještě neotrávil , těch co si nepochutnali je ale dost.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 14.leden 17:59

Bla bla , směju se, směju. A co takhle napsat , zda bylo prase on či ona ? U svině je nebezpečí zabíjet v době „chrutí“, (výraz je nesprávný ale volím kvůli tomu , aby většina pochopila..).Sádlo , též zvané kyrys , nejde vyškvařit tak dobře , aby šlo skladovat ztuhlé. Maso = dtto. Pokud to byl VEPŘ , tj. vykastrovaný jedinec , jedno zda ona či on , je chyba jinde.Ale vzhledem k tomu , že se jedná o problém u masa i sádla , tak to není o špatném škvaření ale spíše o tom , co píšu na začátku. Na závadu to není , nikdo se ještě neotrávil , těch co si nepochutnali je ale dost.
Doplňuji:
Barbakane , přečti si POŘÁDNĚ co píšu. Bratranec i jeho kluci se chovem i porážkou živí , a jen mi potvrdili co jsem napsal.To , co píšeš je sice pravda , ale vůbec to nesouvisí s otázkou. A k té kukuřici: u nás v Polabí jsme sní krmili jedna radost , a nebylo to nijak na závadu , přistupovalo-li se k prseti jako k všežravci. Další problém který nevidíte ale vidíte následky : CENA za kukuřici a jiné obiloviny. To je darda pánové a dámy! Odkaz od Annas mne rozesmál ještě více. K čemu takové forum na které tam odkazujete?? Takže zapojíme-li selský rozum , nebudeme asi zbytečně zvyšovat náklady na krmení a snižovat si marži , a řezník který je poctivý nezabije prasnici která se bouchá , to udělá jen blb. A nebo je to možné , když si myslí ,že zvířátko jde do klobás, tam se to dá zaonačit dalším druhem masa. Navíc ,je -li to vjetnamské , tak je potřeba dávat extra větší pozor, to je šlechtěno k JINÉMU způsobu spotřeby , resp. zpracování.