anonym
Odpověděl/a – 28.prosinec 22:44
Když je zralé tak akorát, tak by s tím problém být neměl. Prostě
ostrým nožem seříznu vršek a spodek a potom naříznu kůru z boku odshora
dolů a začnu uvolňovat jednotlivá zrníčka. V klidu a beze spěchu to jde
velmi dobře.
Možná existuje nějaká profi „vychytávka“, ale mně to plně postačuje
tímto způsobem.
anonym
Odpověděl/a – 28.prosinec 23:23
Když je zralé tak akorát, tak by s tím problém být neměl. Prostě
ostrým nožem seříznu vršek a spodek a potom naříznu kůru z boku odshora
dolů a začnu uvolňovat jednotlivá zrníčka. V klidu a beze spěchu to jde
velmi dobře.
Možná existuje nějaká profi „vychytávka“, ale mně to plně postačuje
tímto způsobem.
Doplňuji:
Ad mowla – díky za tip, ale zůstanu na své metodě, ačkoliv způsob
s uvolněním a vyklepáním zrníček je zajímavý. Nikdy nekrájím
granátové jablko napůl.