Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 28.prosinec 22:44

Když je zralé tak akorát, tak by s tím problém být neměl. Prostě ostrým nožem seříznu vršek a spodek a potom naříznu kůru z boku odshora dolů a začnu uvolňovat jednotlivá zrníčka. V klidu a beze spěchu to jde velmi dobře.
Možná existuje nějaká profi „vychytávka“, ale mně to plně postačuje tímto způsobem.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 28.prosinec 23:23

Když je zralé tak akorát, tak by s tím problém být neměl. Prostě ostrým nožem seříznu vršek a spodek a potom naříznu kůru z boku odshora dolů a začnu uvolňovat jednotlivá zrníčka. V klidu a beze spěchu to jde velmi dobře.
Možná existuje nějaká profi „vychytávka“, ale mně to plně postačuje tímto způsobem.
Doplňuji:
Ad mowla – díky za tip, ale zůstanu na své metodě, ačkoliv způsob s uvolněním a vyklepáním zrníček je zajímavý. Nikdy nekrájím granátové jablko napůl.