Odpověděl/a – 23.prosinec 12:03
Přečetla jsem link, který vložil >beer<, je to běžný postup. Já nikdy nesmažila na oleji, ale na ztuženém tuku ( Omega, Ceres… ) a to na plechu se zvýšeným okraji v troubě. Nemusí se kolem toho pobíhat a všechny porce jsou osmaženy současně.
Odpověděl/a – 23.prosinec 16:31
Přečetla jsem link, který vložil >beer<, je to běžný postup. Já
nikdy nesmažila na oleji, ale na ztuženém tuku ( Omega, Ceres… ) a to na
plechu se zvýšeným okraji v troubě. Nemusí se kolem toho pobíhat a
všechny porce jsou osmaženy současně.
Doplňuji:
Já bych ty dTesty zas tak vážně nebrala, smaženého by se stejně moc jíst
nemělo. Už moje babičky smažily na ztuženém tuky ( IVA, ISA…) a i tak
se dožily vysokého věku. Obě přežily dvě světové války a to byla
kvalita tuků daleko horší…