anonym
Odpověděl/a – 1.prosinec 16:10
Je to sice pojem pro stejnou surovinu k vaření, ale já to mám pro sebe rozděleno tak, že někdy používám zásmažku (tu si připravuji sama a vím, že se opravdu smažila) nebo použiji polotovar „světlou“ nebo „tmavou jíšku“. Tam mi ty granulky moc připravené na tuku nepřipadají, takže je beru jako jíšku.
anonym
Odpověděl/a – 1.prosinec 17:56
Je to sice pojem pro stejnou surovinu k vaření, ale já to mám pro sebe
rozděleno tak, že někdy používám zásmažku (tu si připravuji sama a
vím, že se opravdu smažila) nebo použiji polotovar „světlou“ nebo
„tmavou jíšku“. Tam mi ty granulky moc připravené na tuku nepřipadají,
takže je beru jako jíšku.
Doplňuji:
Neodradí. Vím, že to existuje, ale poctivě doma smažím. Jsem zvyklá na
vlastní „produkci“.