Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 1.prosinec 16:10

Je to sice pojem pro stejnou surovinu k vaření, ale já to mám pro sebe rozděleno tak, že někdy používám zásmažku (tu si připravuji sama a vím, že se opravdu smažila) nebo použiji polotovar „světlou“ nebo „tmavou jíšku“. Tam mi ty granulky moc připravené na tuku nepřipadají, takže je beru jako jíšku.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 1.prosinec 17:56

Je to sice pojem pro stejnou surovinu k vaření, ale já to mám pro sebe rozděleno tak, že někdy používám zásmažku (tu si připravuji sama a vím, že se opravdu smažila) nebo použiji polotovar „světlou“ nebo „tmavou jíšku“. Tam mi ty granulky moc připravené na tuku nepřipadají, takže je beru jako jíšku.
Doplňuji:
Neodradí. Vím, že to existuje, ale poctivě doma smažím. Jsem zvyklá na vlastní „produkci“.