Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 13.listopad 22:06

Já považuji za zbytečné studovat něco, co člověka nebaví. Na tvém místě bych šla raději do práce, a podala si přihlášku jinam. Každý může zdarma vystudovat jen jednu VŠ, i pokud to ukončíš po prvním semestru, tak si na druhé VŠ budeš muset jeden semestr doplácet. Já studuji už druhou VŠ a platím si ji. Pokud ztratíš statut studenta, přestaneš mít nárok na slevu na jízdném a na přídavky na dítě. Ber to pouze jako můj názor, rozhodně ti neříkám co máš dělat, to si musíš rozhodnout sám.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 13.listopad 23:23

Já považuji za zbytečné studovat něco, co člověka nebaví. Na tvém místě bych šla raději do práce, a podala si přihlášku jinam. Každý může zdarma vystudovat jen jednu VŠ, i pokud to ukončíš po prvním semestru, tak si na druhé VŠ budeš muset jeden semestr doplácet. Já studuji už druhou VŠ a platím si ji. Pokud ztratíš statut studenta, přestaneš mít nárok na slevu na jízdném a na přídavky na dítě. Ber to pouze jako můj názor, rozhodně ti neříkám co máš dělat, to si musíš rozhodnout sám.
Doplňuji:
Mě je už pře 30 a studium si plně platím, ale před pár lety moje kámoška studovala o rok déle a musela to doplácet. Tam by ji uznali nějaké zdravotní důvody a ty neměla, tak si doplatila pár tisíc. Ale to se platí až na konci studia.
Je to proto, že člověk studuje z daní ostatních, proto by se měl studiu plně věnovat.