anonym
Odpověděl/a – 25.říjen 10:20
Jablka omýt, oloupat, nahrubo nastrouhat. Do čistých sklenic dávat vrstvu cca 3 cm strouhaných jablek, prosypat dvěma vrchovatými lžícemi krystalového cukru a tak pokračovat až cca 1 cm od horního okraje sklenice. Zavíčkopvat a klasicky zavařžit. Nepřevařit, protože jinak by byla jablka rozvařená. |
anonym
Odpověděl/a – 26.říjen 8:42
Jablka omýt, oloupat, nahrubo nastrouhat. Do čistých sklenic dávat vrstvu cca 3 cm strouhaných jablek, prosypat dvěma vrchovatými lžícemi krystalového cukru a tak pokračovat až cca 1 cm od horního okraje sklenice. Zavíčkopvat a klasicky zavařžit. Nepřevařit, protože jinak by byla jablka rozvařená. |
Doplňuji:
Teplota tak 80 stupňů a podle velikosti sklenice 20, nebo 30 minut. Litrovku
40 minut.