Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 9.říjen 14:19

Slepici je třeba uvařit zvlášť s kořením a zeleninou,možno použít i kuře,zkrátí se doba vaření.Vývar pak můžeš použit na zahuštění nebo zředění omáčky.Slepici pokud nemáme papiňák vaříme pod poklicí,občas doléváme vodu,nebo maso rozdělíme na menší kousky
a jednoduchý recept na závěr
http://www.ma­mincinyrecepty­.cz/omacky/ku­re-nebo-slepice-na-paprice

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 9.říjen 14:20

Slepici je třeba uvařit zvlášť s kořením a zeleninou,možno použít i kuře,zkrátí se doba vaření.Vývar pak můžeš použit na zahuštění nebo zředění omáčky.Slepici pokud nemáme papiňák vaříme pod poklicí,občas doléváme vodu,nebo maso rozdělíme na menší kousky
a jednoduchý recept na závěr
http://www.ma­mincinyrecepty­.cz/omacky/ku­re-nebo-slepice-na-paprice
Doplňuji:
Jedlá soda se na změkčení použít samozřejmě dá,ale nesmí jí být privel'a…