Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 8.říjen 12:42

Kazdej jsme jinej. Nejspis na to dojede a zkonci v 16ti jako svobodna matka.
Myslim ze s ni kamaradit normalne muzes, jen si z ni neber priklad a muzes ji zkusit zklidnit.
Ze neni panna v jejim veku neni trestne pokud ji to bavi, nebo to bylo z lasky tak je to sice brzy ale v poradku.
To opijeni je asi horsi, ale pokud se z ni nestane alkoholik, coz by ji znicilo tak asi v dnesni dobe neni u mladych divne ani to. Pokud si jinak rozumite, tak proc ne, nejsi jeji matka ani ucitelka, muzes ji ale trebas pomoct uz tim ze spolecne najdete trebas nejakej sport namisto opijeni se.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 8.říjen 18:43

Kazdej jsme jinej. Nejspis na to dojede a zkonci v 16ti jako svobodna matka.
Myslim ze s ni kamaradit normalne muzes, jen si z ni neber priklad a muzes ji zkusit zklidnit.
Ze neni panna v jejim veku neni trestne pokud ji to bavi, nebo to bylo z lasky tak je to sice brzy ale v poradku.
To opijeni je asi horsi, ale pokud se z ni nestane alkoholik, coz by ji znicilo tak asi v dnesni dobe neni u mladych divne ani to. Pokud si jinak rozumite, tak proc ne, nejsi jeji matka ani ucitelka, muzes ji ale trebas pomoct uz tim ze spolecne najdete trebas nejakej sport namisto opijeni se.
Doplňuji:
A moje chyba IceT má pravdu. V ČR je sex opravdu povolen až od 15ti let.
Takže pokud ty kluky znáš, tak je můžeš udat na policii, oni je všechny pozávírají, nejspíš i rodiče protože to je zanedbání dítěte a nezapomeň udat i barmana kterej jim čepuje ten alkohol. Ona teda už toto asi dělat nebude a zkončí v nápravném ústavu, nejspíš nějakej sirotčinec, zda s tebou pak bude chtít kamarádit to nevím.
Možná by stačilo to naprášit rodičům, jen se taky asi neskamarádíte.

Jedna věc je, že jsteještě děti. Ač si třebas myslíš jak jsi rozumná, tak tomu tak není a pro rodiče budete tím spíš děti, takže ty se na to budou dívat jinak. Myslím, že rodiče o vás musej mít děsnej strach a tak mi není jasné proč toto neřeší, možná by se jim dalo něco naznačit a mohly by to nějak rozumně zatrhnout.

Jinak co se týče sexu, tak dobrovolné milování ještě samo o sobě nikoho nezničilo, dokonce nezabilo, ani nezpůsobilo psychickou újmu. Dokonce nepůjde ani do pekla (ve vatikánu je sex povolen od 12ti) takže před bohem je to v pořádku. Mno a pokud už zjistila jak mít při milování orgasmus, tak jí to může opravdu docela dobře bavit. Tělo totiž při milování vylučuje oxytocin, serotonin a dopamin což je v podstatě koktejl slasti, pro tebe asi jak když si za odměnu dáš čokoládu. Nebudu tu dělat pokrytce, už je to dost let, ale pamatuju, že první lásce mohlo bejt tak nějak sotva patnáct a pamatuju si, že jsme byli dospělí, že jsme byli plní touhy a zvědavosti .. no když už žačala, tak jestli 14 a půl, nebo 15 tak jí to nijak neublíží. Dokonce není na škodu v životě zkusit pár partnerů, rozvody jsou často z toho že si jeden myslí že jinde je to lepší.

Ale.. průser 1) měla by si dávat pozor, kluci to za ní asi neudělaj a pokud o tom neví rodiče (pokud ano tak co tu řešíme) tak ani antikoncepci nedostane a tam hrozí .. že něco chytne a pokud je to jak říkáš a nedá si fakt velkej pozor tak i otěhotní, pokud nebude mít každej z těch volů gumu, tak je něco z toho nejspíš 100% šance.
V tom jí asi můžeš pomoct, od sexu jí asi neukecáš, na víru neobrátíš, ale ukázat obrázky pohlavních chorob a příběhy mladých matek přečíst můžeš. Víš jak to je na vás puberťáky zákazy neplatí, takže takto aby jí to samo došlo. A v 15ti hned za rodičema a pro prášky. A když asi k tomu se s ní zkamarádíš, tak byste spolu mohly vymyslet jinou zábavu a třeba jí to přejde, třeba to dělá, že neví co a že třeba nemá opravdové kamarády.

Co je ale horší je ten alkohol. Ten na rozdíl od sexu člověka naprosto zlikviduje, ničí mozek, bude mít různé schýzy, bude na něm závislá, neschopná normálně fungovat. Jedna věc je když si dá sem tam skleničku (povoleno zákonem až od 18ti) ale jak je toho víc tak je s ní ámen. Stejně by to asi rodiče měli vědět, nevím, pošli jim dopis nebo něco. Myslím, že jako kamarádka bys na ní mohla mít nějakej vliv, fakt zařídit jinou zábavu, co nejvíc omezit pití nejlépe nepít vůbec alkohol a nějak to půjde. Spousta mladejch blbne, jen je třeba dát si fakt majzla. Chlast je svině.

Kamarádství by to vadit nemuselo, můžeš jí jako dobrá duše zkusit stáhnout na správnou stranu, spíš ale tím že vymyslíš lepší program než zkoušet domlouvat. No hodně štěstí.