Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 29.srpen 18:42

No tak jediné prase v bytě jsem já, domácí škvarky tudíž nehrozí..
Mám ale řezníka se škvarky sice za 132Kč/kg, ale jsou velké, tmavá a masité. To je podle mne základ.
Pomelu, malinko přisolím (jsou už někdy lehce osoleny), přidám trochu hořčice, někdy i nadrobno syrovou cibuli a hlavně česnek. Víc se mně jednoduše nechce, poněvadž chutná převelice jen s tím česnekem a solí )) Vyzkoušej a dej vědět !

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 29.srpen 18:55

No tak jediné prase v bytě jsem já, domácí škvarky tudíž nehrozí..
Mám ale řezníka se škvarky sice za 132Kč/kg, ale jsou velké, tmavá a masité. To je podle mne základ.
Pomelu, malinko přisolím (jsou už někdy lehce osoleny), přidám trochu hořčice, někdy i nadrobno syrovou cibuli a hlavně česnek. Víc se mně jednoduše nechce, poněvadž chutná převelice jen s tím česnekem a solí )) Vyzkoušej a dej vědět !
Doplňuji:
Navíc jsi mne právě inspiroval k dnešní večeři, vše je doma ))