Odpověděl/a – 29.srpen 18:42
No tak jediné prase v bytě jsem já, domácí škvarky tudíž
nehrozí..
Mám ale řezníka se škvarky sice za 132Kč/kg, ale jsou velké, tmavá a
masité. To je podle mne základ.
Pomelu, malinko přisolím (jsou už někdy lehce osoleny), přidám trochu
hořčice, někdy i nadrobno syrovou cibuli a hlavně česnek. Víc se mně
jednoduše nechce, poněvadž chutná převelice jen s tím česnekem a solí
)) Vyzkoušej a dej vědět !
Odpověděl/a – 29.srpen 18:55
No tak jediné prase v bytě jsem já, domácí škvarky tudíž
nehrozí..
Mám ale řezníka se škvarky sice za 132Kč/kg, ale jsou velké, tmavá a
masité. To je podle mne základ.
Pomelu, malinko přisolím (jsou už někdy lehce osoleny), přidám trochu
hořčice, někdy i nadrobno syrovou cibuli a hlavně česnek. Víc se mně
jednoduše nechce, poněvadž chutná převelice jen s tím česnekem a solí
)) Vyzkoušej a dej vědět !
Doplňuji:
Navíc jsi mne právě inspiroval k dnešní večeři, vše je doma ))