Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 10.srpen 12:55

Moderní mobilní telefon umí využít na 90% jen málokdo, jenže oni ani netuší, co zařízení dokáže.
Jenže Máňa má takovej, Pepík ještě dražší a chtějí „vypadat“. Zvolí tedy něco, neustále chtějí od zkušenějších doporučení ano/ne a pokud se zeptám, nač to vlestně potřebuje, radím jiný a podstatně lepší koupi (jednodužší, levnější model). To je ovšem neuspokojí a jsem u toho blbec.. Takže řeknu víš co? Kup si tedy co chceš, ale za mnou s tím pak nechoď ))

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 10.srpen 13:18

Moderní mobilní telefon umí využít na 90% jen málokdo, jenže oni ani netuší, co zařízení dokáže.
Jenže Máňa má takovej, Pepík ještě dražší a chtějí „vypadat“. Zvolí tedy něco, neustále chtějí od zkušenějších doporučení ano/ne a pokud se zeptám, nač to vlestně potřebuje, radím jiný a podstatně lepší koupi (jednodužší, levnější model). To je ovšem neuspokojí a jsem u toho blbec.. Takže řeknu víš co? Kup si tedy co chceš, ale za mnou s tím pak nechoď ))
Doplňuji:
Jejich argumenty: „Prosím tě, dyť s tím co mně doporučuješ, bych nemohl/a mezi lidi“, „Neboj, já se to naučím (přitom vím, co mně dalo práce jen naučit najít např. staré SMS)“, „Dyť už su srejdo velkej“, „Ten se mně nelíbí“, „Nemá to NFC“(na otázku k čemu to NFC bude dobré, neví), atd., atd.. je toho zkrálka spousta.