Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 4.srpen 12:16

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 4.srpen 12:46

Doplňuji:
Nejsem bůhví jaký odborník přes telefony, ale odjakživa se tyhle dva telefony, teda výrobci dělili na dva tábory. Navzájem jsou velká konkurence a tak příznivci jak jednoho tak i druhého výrobce hážou svinstva jeden na druhého po kilech. Né vše je ale zase pravda. Já vlastním iphone 5 (vyhrál jsem ho v soutěži, normálně bych tolik peněz donedávna za telefon nedal a taky na něm píšu tuhle slohovku:)

Je pravda, že největším trnem v oku je cena a placené aplikace, ale má to spoustu výhod. Ten telefon využívám maximálně jak jen to jde, nikdy se neseknul, při skoro zaplněné paměti se nezbržďuje chod telefonu, má ostré fotky, skvělé panorama a xx dalších věcí. S androidem a samsungem už mám také zkušenosti a musím říct, že oproti iphonu spíše velmi do mínusu. Ano, mohl jsem si do něj natáhnout co jsem chtěl, ale relefon to jenom zbřzďovalo, chod se sekal a aplikace padali. Iphone mám 14 dní a za tu dobu jsem našel a stáhnul víc jak přes sto aplikací zdarma, takže ty řeči o tom, že appstore nemá skoro nic ke stáhnutí zdarma jsou také mylné. Navíc placené aplikace nejsou až tak drahé (většinou okolo 0,89€ – 5,00€ pokud nepočítáme aplikace s licencí na rok např. Tomtom:) a když vím, že budou 100% fungovat, tak si je pořídím.

Největší problém si myslím, je ta cena iphonu. Mně se zdá taky nadsazená a hodně, už jen kvůli tomu za kolik se dá sehnat v jiných státech jak se smlouvou tak bez. Ale to je přeci stejné jak s oblečením, nemýlím-li se ?! :) někdo si rád koupí zase LV tričko než-li adidas, splní téměř stejnou funkci a rozdíl v ceně je minimálně 4× tolik. A také ne vždy znamená, že co vidíte napsané papírově, je lepší a bude fungovat v reálu lépe :)

To byla ode mě jenom taková mini recenze :D od uživatele který už vlastnil oba druhy op. systémů a pokud se vám to nechtělo číst tak :D tak jednoduše :

DOPORUČUJI SPÍŠE IPHONE :)