Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 26.červenec 14:07

beer a chudst správné odpovědi. Očko se však mýlí. Povodí odpovídá za vlastní tok – koryto, břehy – likvidace náletů a čistotu vody – pravidelně provádí odběry. neodpovídá však za to co ve vodě plave živého. I když se vodní tok či nádrž nachází na cizím pozemku, tak odpovídá za vlastní tok a nikoliv za pozemek a platí vlastníkovi pozemku pronájem, že vodní tok či nádrž je umístěna na soukromém a ne státním pozemku. Je to možná divné, ale už se řešilo mnoho sporů ohledně pozemku, ale proč se ho vzdát, když mi stát platí pronájem a já neodpovídám za vodní tok či nádrž. O údržbu se stará stát. S vodními živočichy nemá povodí vůbec nic společného, jen jim musí zabezpečit čistou vodu.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 26.červenec 22:07

beer a chudst správné odpovědi. Očko se však mýlí. Povodí odpovídá za vlastní tok – koryto, břehy – likvidace náletů a čistotu vody – pravidelně provádí odběry. neodpovídá však za to co ve vodě plave živého. I když se vodní tok či nádrž nachází na cizím pozemku, tak odpovídá za vlastní tok a nikoliv za pozemek a platí vlastníkovi pozemku pronájem, že vodní tok či nádrž je umístěna na soukromém a ne státním pozemku. Je to možná divné, ale už se řešilo mnoho sporů ohledně pozemku, ale proč se ho vzdát, když mi stát platí pronájem a já neodpovídám za vodní tok či nádrž. O údržbu se stará stát. S vodními živočichy nemá povodí vůbec nic společného, jen jim musí zabezpečit čistou vodu.
Doplňuji:
Očko je vždy v právu a ty narážky co jsem neřekl sem opravdu nepatří a měla by ses ve svých výrazech krotit.. Pokud dojde ke znečištění toků, tak to řeší Minosterstvo životního prostředí. Pokuta jako taková vychází ze správního řízení, kde uvedeno zdůvornění. Bez tohoto zdůvodnění jsou jsou jakékoliv závěry chybné.