Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 9.červenec 11:28

no pokud tam jako jeden z bodů smlouvy bude uvedeno, že nezaplacení jediné splátky vozu bude považováno za krádež téhož vozu, měli by tě soudit a trestat a teď si nevzpomenu na ten paragraf, co dostaneš, když zatěžuješ systém smyšlenými bludy, ale když to nahlásíš na tu konkr.osobu, bude to mnohem horší, protože pak je tam křivé trestní oznámení s křivým obviněním ,)

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 9.červenec 12:21

no pokud tam jako jeden z bodů smlouvy bude uvedeno, že nezaplacení jediné splátky vozu bude považováno za krádež téhož vozu, měli by tě soudit a trestat a teď si nevzpomenu na ten paragraf, co dostaneš, když zatěžuješ systém smyšlenými bludy, ale když to nahlásíš na tu konkr.osobu, bude to mnohem horší, protože pak je tam křivé trestní oznámení s křivým obviněním ,)
Doplňuji:
tak tedy laicky, snad to pochopíš:

  1. ve tvé smlouvě mohou být konkrétní body o tom, jakým způsobem bude „klient potrestán“, pokud splátku nezaplatí včas
  2. pokud tento „trest“ budeš spatřovat v nahlášení krádeže vozu, měl by jsi být trestně stíhán- promiň, že si nevzpomenu za co, třeba někdo pomůže, ale těch paragrafů budeš mít na krku hned několik.

Mimochodem, mosoj ti napsal, že na to právo nemáš. Odpovídáš mu, že jsi se na to neptal. Asi to bude ten důvod, proč to nechceš pochopit ..ptal jsi se totiž, jestli ta „klausule“ může být v kupní smlouvě,)