Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 3.červenec 14:08

Když se připojíte přes wifi, tak nic neplatíte. Pokud se ale připojíte přes internet od Vašeho mobilního operátora, tak budete paltit, pokud nemáte nějaký zvláštní tarif.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 3.červenec 14:32

Když se připojíte přes wifi, tak nic neplatíte. Pokud se ale připojíte přes internet od Vašeho mobilního operátora, tak budete paltit, pokud nemáte nějaký zvláštní tarif.
Doplňuji:
Ty hry by měly být zdarma, paltí se pouze za připojení k internetu a to platite operátorovi, ne čínské firmě TCL, která Alcately vyrábí. Ale připojíte-li se přes wifinu, tak nic neplatíte – a free wifi hotspotů je všude dost – většina restaurací i velké řetězce rychlých občerstvení, řada měst a obcí na svých náměstích nebo v budvých úřadu, řada obchodů a obchodních domů, některá nádraží či řada letišť nabízí přístup k wifi zdarma – není teda velký problém si to stáhnout.

No tento mobil nemá operační systém, takže shánění her a aplikací bude těžké a narozdíl od takové Nokie, Alcatel (TCL) nemá žádný obchod s aplikacemi, kde si lze aplikace a hry stahovat, většinu z nich právě i zdarma.

Tohle se mělo řešit před koupí telefonu, teď to bude hold těžší. Pokud sjte to objednávala přes internet, můžete to do 14dnů bez udání důvodu vrátit a koupit si něco lepšího nebo hold těžce heldat nějaké apliakce a hry pro tento mobil.

Kdyžtak mi napište vnitřní poštou, už více nelze doplňovat odpověď a diskuze se špatně sledují, já toho denně mám dost na řešení (a nejen tady).