Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 12.červen 18:18

Pokud máš skvělý hovězí maso ,/krk,nožinu,líč­ka/a dost cibule,tak guláš ani zahuštovat nemusíš,záleží na tom,kolik chceš dělat sosu,pokud více,tak používám klasiku/závarek z hladké mouky/,jelikož tím bramborem to není ono.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 12.červen 19:03

Pokud máš skvělý hovězí maso ,/krk,nožinu,líč­ka/a dost cibule,tak guláš ani zahuštovat nemusíš,záleží na tom,kolik chceš dělat sosu,pokud více,tak používám klasiku/závarek z hladké mouky/,jelikož tím bramborem to není ono.
Doplňuji:
Žádná rajčata nebo protlak do guláše nepatří jak píše Huxa,to pak není guláš,ale perketl,u guláše záleží hodně na tom ,jak usmažíte cibuli,musí být hodně do tmava,hodně tmavě hnědá,pak se vyjeví i barva guláše,maso je nutné vždyt vysmahnout na tuk ,alespon dvakrát a poté až podlít teplou vodou.