Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 17.květen 9:29

City dokáží změnit pohled na situaci, ale pozor- jsou jen tvé ..jen tvá hlava pracuje jinak, pro okolí se vůbec nic změnit nemuselo. Musíš všechny myšlenky, které se týkají té slečny, brát hodně střízlivě, ona je nestranná ..pokud tě tedy tajně nemiluje, ale na to musíš dojít sám!!! Cokoli ti řeknu o tom, co si o ní máš myslet, zkreslí tvé úvahy. Chápeš? Nemůžeš po někom chtít, aby ti řekl, co si máš myslet, jinak si „navaříš“ ještě více ..jdi do toho po hlavě ,)

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 17.květen 9:35

City dokáží změnit pohled na situaci, ale pozor- jsou jen tvé ..jen tvá hlava pracuje jinak, pro okolí se vůbec nic změnit nemuselo. Musíš všechny myšlenky, které se týkají té slečny, brát hodně střízlivě, ona je nestranná ..pokud tě tedy tajně nemiluje, ale na to musíš dojít sám!!! Cokoli ti řeknu o tom, co si o ní máš myslet, zkreslí tvé úvahy. Chápeš? Nemůžeš po někom chtít, aby ti řekl, co si máš myslet, jinak si „navaříš“ ještě více ..jdi do toho po hlavě ,)
Doplňuji:
..jako že když ti řeknu, co si máš myslet, tak nebudeš myslet ty, ale já a tudíž pak pro tebe nemá cenu nic dělat, nic začínat ..ale to jsi asi pochopil ,)