Odpověděl/a – 16.květen 19:37
Enzymová reakce není natolik rychlá, aby rozpouštěla čokoládu nebo štěpila snack během pár vteřin přímo v ústech.
U čokolády je to normální změna skupenství vlivem tepla, které se
přenáší s ústní dutiny do čokolády.
U snacku je to vlivem vlhkosti.
Zdroj: studium na vš, food chemistry
Odpověděl/a – 16.květen 19:38
Enzymová reakce není natolik rychlá, aby rozpouštěla čokoládu nebo štěpila snack během pár vteřin přímo v ústech.
U čokolády je to normální změna skupenství vlivem tepla, které se
přenáší s ústní dutiny do čokolády.
U snacku je to vlivem vlhkosti.
Doplňuji:
Briketka: To, co píšeš je sice pravda, ale naprosto irelevantní
k dotazu.
Zdroj: studium na vš, food chemistry