Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 19.duben 21:05

Jestli jste ji pálili takto Tak to je jen pro silné povahy.Neriskoval bych http://www.zkra­covatko.cz/HDksMI

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 20.duben 10:22

Jestli jste ji pálili takto Tak to je jen pro silné povahy.Neriskoval bych http://www.zkra­covatko.cz/HDksMI
Doplňuji:
Methanol se vyráběl suchou destilací dřeva, především bukového, přičemž vzniká směs methanolu, kyseliny octové a acetonu. V ovocné pálence se vyskytuje jen minimálním množství zdraví neškodnému. V každé pálenici Vám odborně pálenku vypálí a pachy oddělí. Kvalita pálenky se určuje jaká kvalita ovoce byla použita ke kvašení. Řepný cukr se nedoporučuje, kazí chuť. Ultrazvuk je jen takové placebo a vyhozené peníze.Ze zapáchajícího masa také chutné řízky neuděláte.Jinak neškodí tak měsíc nechat pálenku vyvětrat.Pít se může ihned.