Odpověděl/a – 19.duben 21:05
Jestli jste ji pálili takto Tak to je jen pro silné povahy.Neriskoval bych http://www.zkracovatko.cz/HDksMI
Odpověděl/a – 20.duben 10:22
Jestli jste ji pálili takto Tak to je jen pro silné povahy.Neriskoval bych
http://www.zkracovatko.cz/HDksMI
Doplňuji:
Methanol se vyráběl suchou destilací dřeva, především bukového,
přičemž vzniká směs methanolu, kyseliny octové a acetonu. V ovocné
pálence se vyskytuje jen minimálním množství zdraví neškodnému.
V každé pálenici Vám odborně pálenku vypálí a pachy oddělí. Kvalita
pálenky se určuje jaká kvalita ovoce byla použita ke kvašení. Řepný cukr
se nedoporučuje, kazí chuť. Ultrazvuk je jen takové placebo a vyhozené
peníze.Ze zapáchajícího masa také chutné řízky neuděláte.Jinak
neškodí tak měsíc nechat pálenku vyvětrat.Pít se může ihned.