Odpověděl/a – 8.duben 9:22
Pro kolik lidí?Jaký máš rozpočet?
Tak třeba plněný chleba-z krajíce chleba vykrojíš střídku tak,aby
kůrka zůstala neporušená,střídku i kůrku dáš opéct jako topinku,ale
nespálit,do kůrky vlož plátek šunky,zalej rozkvedlaným vejcem,do vejce dej
plátek sýra,přiklop střídkou opečenou stranou dolů,nechej ještě opéct
a pak obrať a nechej ještě opéct.Na talíři můžeš ozdobit
cibulí,nakládaným okurkem,rajčetem a hořčicí.Sůl a pepř se taky
hodí.
Je to taková honosnější vaječná topinka.
Odpověděl/a – 8.duben 10:08
Pro kolik lidí?Jaký máš rozpočet?
Tak třeba plněný chleba-z krajíce chleba vykrojíš střídku tak,aby
kůrka zůstala neporušená,střídku i kůrku dáš opéct jako topinku,ale
nespálit,do kůrky vlož plátek šunky,zalej rozkvedlaným vejcem,do vejce dej
plátek sýra,přiklop střídkou opečenou stranou dolů,nechej ještě opéct
a pak obrať a nechej ještě opéct.Na talíři můžeš ozdobit
cibulí,nakládaným okurkem,rajčetem a hořčicí.Sůl a pepř se taky
hodí.
Je to taková honosnější vaječná topinka.
Doplňuji:
KláraK …a smažit nee?:-)