Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 1.duben 12:12

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 1.duben 12:20

Doplňuji:
Nedávám nic, dělám že nejsem doma. Konec konců všichni tu vědí že jako sestra dělám na směny…
Když jsem jezdila na prázdniny jako malá k babičce, tam kluci chodili koledovat, a pak po sobě ty vajíčka házeli v lese. Babička říkala že na tohle vyhazovat peníze nebude, tak jsme neotvírali.
Co jsme s manželem začali bydlet spolu v malém městečku, tady koledníci chodí pořád. Dřív jsem jim otvírala, dávala jsem jim obarvená vajíčka. A oni? Otráveně – jé, zase vajíčka! Další roky jsem jim nakoupila čokolády, nic extra, v Kauflandu takové ty mega balení lízátek se zajícem, nejsem milionář. Na to se tvářili taky divně, co jim to dávám. Tak jsem přestala otvírat úplně.
Dřív chodili koledovat děti z chudých rodin, aby měli na svátky přilepšení, a byli vděční i za to vajíčko, nebo na Vánoce oříšek, jablko. Dneska chodí samí rozmazlení zhýčkanci, kapesné mají skoro větší než já plat, mám jim snad jěště dávat další peníze? Pětikoruna je jim málo, a stovku jim přeci dávat nebudu! Na ulici nepozdraví, v autobuse do mě strčí ani nezabučí na omluvu, kouřit chodí k nám za domek kde dělají bordel a ničí nám tam věci – a jim mám něco dávat???!!!!!
Otevírám jen známým co mají děti, s nimi jsme domluvení že chodí zadem, pro ty nějaké to čokoládové vajíčko mám a ráda jim ho dám. Ale pro cizí opravdu ne!