Odpověděl/a – 1.duben 1:10
Rafinovaný cukr má v lidském těle stejné účinky jako nerafinovaný !! Je jenom otázkou zda všechny látky které se několikanásobnou rafinací zkoncentrují v melase jsou lidskému tělu prospěšné !!!Já jsem přesvědčen že řada z nich je škodlivější než čistý cukr.
Odpověděl/a – 1.duben 1:33
Rafinovaný cukr má v lidském těle stejné účinky jako nerafinovaný !!
Je jenom otázkou zda všechny látky které se několikanásobnou rafinací
zkoncentrují v melase jsou lidskému tělu prospěšné !!!Já jsem
přesvědčen že řada z nich je škodlivější než čistý cukr.
Doplňuji:
Hlavní metoda rafinace( čištění) cukru je krystalizace a promývání
krystalu na odstředivce. Nikoliv bělení. Bělení je jenom nevýznamná
kosmetická úprava cukru !!