Odpověděl/a – 19.únor 12:47
Mám ráda pomazánky, takže „mažu“ celozrnné pečivo nejraději
sójovou provensálskou nebo rybí – hlavně tuňákovou. Pak také dělám
to, že půlky trochu rozpeču, kápnu olivovým olejem a dám tam mozzarellu,
rajčata a bazalku (ale to připravuji v létě, kdy jsou chutná
rajčata:-)
Jo a hodně mi chutná hodně tmavý rohlík (nejlépe žitný) máznutý dobrou
majonézou, na to plátky uzeného lososa a kopr.
Odpověděl/a – 19.únor 12:50
Mám ráda pomazánky, takže „mažu“ celozrnné pečivo nejraději
sójovou provensálskou nebo rybí – hlavně tuňákovou. Pak také dělám
to, že půlky trochu rozpeču, kápnu olivovým olejem a dám tam mozzarellu,
rajčata a bazalku (ale to připravuji v létě, kdy jsou chutná
rajčata:-)
Jo a hodně mi chutná hodně tmavý rohlík (nejlépe žitný) máznutý dobrou
majonézou, na to plátky uzeného lososa a kopr.
Doplňuji:
A abych nezapomněla – hlavní je opravdu dobré a čerstvé pečivo.
Takové mi úplně nejvíc chutná s kvalitním máslem a trochou soli. (Občas
přidám i čerstvou majoránku nebo tymián – stojí to za vyzkoušení,
nevěřila bys, jak jsou ty bylinky dobré.:-)