Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 19.únor 12:47

Mám ráda pomazánky, takže „mažu“ celozrnné pečivo nejraději sójovou provensálskou nebo rybí – hlavně tuňákovou. Pak také dělám to, že půlky trochu rozpeču, kápnu olivovým olejem a dám tam mozzarellu, rajčata a bazalku (ale to připravuji v létě, kdy jsou chutná rajčata:-)
Jo a hodně mi chutná hodně tmavý rohlík (nejlépe žitný) máznutý dobrou majonézou, na to plátky uzeného lososa a kopr.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 19.únor 12:50

Mám ráda pomazánky, takže „mažu“ celozrnné pečivo nejraději sójovou provensálskou nebo rybí – hlavně tuňákovou. Pak také dělám to, že půlky trochu rozpeču, kápnu olivovým olejem a dám tam mozzarellu, rajčata a bazalku (ale to připravuji v létě, kdy jsou chutná rajčata:-)
Jo a hodně mi chutná hodně tmavý rohlík (nejlépe žitný) máznutý dobrou majonézou, na to plátky uzeného lososa a kopr.
Doplňuji:
A abych nezapomněla – hlavní je opravdu dobré a čerstvé pečivo. Takové mi úplně nejvíc chutná s kvalitním máslem a trochou soli. (Občas přidám i čerstvou majoránku nebo tymián – stojí to za vyzkoušení, nevěřila bys, jak jsou ty bylinky dobré.:-)