Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 10.únor 14:16

Někomu se cyklus ustálí třeba až za 3 roky, to je různé. Podle mě se nemáš čeho obávat, jen si do školy pro jistotu nos „záchranu“, kdyby se stal nečekaný karambol. Neboj se, že bys nebyla v pořádku, mám tu doma spousty brožurek o menstruaci, které jsme dostávali ještě na základce, kde se tyhle věci omílají stále dokola, určitě něco takového taky dostaneš, nebo jste už dostali… Buď v klidu :)

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 10.únor 14:41

Někomu se cyklus ustálí třeba až za 3 roky, to je různé. Podle mě se nemáš čeho obávat, jen si do školy pro jistotu nos „záchranu“, kdyby se stal nečekaný karambol. Neboj se, že bys nebyla v pořádku, mám tu doma spousty brožurek o menstruaci, které jsme dostávali ještě na základce, kde se tyhle věci omílají stále dokola, určitě něco takového taky dostaneš, nebo jste už dostali… Buď v klidu :)
Doplňuji:
To je v pohodě. Mamky se klidně můžeš zeptat, vždyť je to taky ženská. Jestli bys to třeba nedostala půl roku, tak si samozřejmě zajdi na gynekologii. Taky si určitě veď menstruační kalendář, abys jim ho tam případně mohla ukázat. Ještě si přečti třeba toto http://proslec­ny.cz/nepravi­delna-menstruace/ , ale hlavně ať tě nenapadne začít kvůli tomu brát hormonální antikoncepci, zasvinila by sis tělo už v mladém věku a to by nebylo dobrý…