Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 10.únor 9:03

Tak jeslti to správně chápu, tak máte internetovou přípojku, ta vede do modemu se zapnutou wifinou. Modem je spojenej s počítačem dalším kabelem anebo je spojenej přes wifi.

Pokud to takhle je, tak samozřejmě s tabletem se na wifi bez problému připojíte 🙂

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 10.únor 10:57

Tak jeslti to správně chápu, tak máte internetovou přípojku, ta vede do modemu se zapnutou wifinou. Modem je spojenej s počítačem dalším kabelem anebo je spojenej přes wifi.

Pokud to takhle je, tak samozřejmě s tabletem se na wifi bez problému připojíte 🙂
Doplňuji:
Ne, nemusíte to odpojovat. Pokud to tam necháte zapojené a má-li Windows ovladače k danému připojenému zařízení, tak se nainstalují ovladače. Tedy o starost míň.
Nemá-li ovladače, tak zařízení nebude fungovat do doby, než ty ovladače nainstalujete.

O tom se můžete přesvědčit ve Správci zařízení, kde bude třeba položka USB Camera a u ní otazník, protože Windows k tý webkameře nemá ovladače.

Jinak při instalaci ovladačů se snažte instalovat co nejméně přidaného softwaru – já to instaluju tak, že hodím CD do mechaniky, zavřu průvodce, skočím do Správce zařízení, tam kliknu na to zařízení s otazníkem a dám možnost přeinstalovta ovladače. A Windows si ty ovladače na tom CD najde a nainstaluje.

To je třeba u tiskáren Canon nebo Epson – spolu s ovladači to do prohlížeče nainstaluje toolbar Easy WebPrint (nebo jak se to jmenuje) a další hlouposti, co člověk nevyužije a pak to akorát zpomaluje prohlížeč (a ve finále i trošičku počítač).

Pokud to jsou ovladače stažené z internetu, tak při instalaci dávat pozor, co instalujete. Pokud je to v archivu (zip, rar, tar, 7Z, apod.) tak extrahovat a jet způsobem jak kdybyste vložil CD do mechaniky, jen Windowsu řeknete, v jakém umístění (tedy kde) ty ovladače má hledat.

Ale to je jen takovej bonbónek – moje zkušenosti, jak já to instaluju, samozřejmě každý máme malinko jiný způsob, což samozřejmě k životu patří 🙂
Berte to jen jako moje doporučení 🙂