Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 2.únor 20:49

Hledal bych „dump log“ (zápis o pádu). Nemáš tak na disku soubor něco jako:
C:\Windows\Mi­nidump\Minidum­p.dmp, C:\Windows\me­mory.dmp či jiný soubor s příponou dmp? Někde ve složce Windows? Pokud jo, mrkni do ní. Normálně by to měl být textový soubor, čili by ti na otevření měl stačil Notepad. Obsah jsem pak pejstni. Jinak v práci jsem měl podobný problém, dělal to ovladač grafické karty.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 2.únor 22:03

Hledal bych „dump log“ (zápis o pádu). Nemáš tak na disku soubor něco jako:
C:\Windows\Mi­nidump\Minidum­p.dmp, C:\Windows\me­mory.dmp či jiný soubor s příponou dmp? Někde ve složce Windows? Pokud jo, mrkni do ní. Normálně by to měl být textový soubor, čili by ti na otevření měl stačil Notepad. Obsah jsem pak pejstni. Jinak v práci jsem měl podobný problém, dělal to ovladač grafické karty.
Doplňuji:
zkus vyhledat soubory s příponou dmp
zkusil bych nový/jiný ovladač na grafiku, furt mám takovej pocit, že by to mohlo být tím
pak bych taky zkusil, jestli při tom vytuhnutí je opravdu ten komp úplně mrtvej, zkusil bych mačkat při vytuhnutí tlačítko num lock nebo caps lock, jestli bliká kontrolka nebo ne. Pokud bliká, tak tuhý není. Taky bych si zkusil pohrát s vypínáním obrazovky, určitě máš nastavené, že se má po jisté době vypnout. To je PC nebo ntb? Chce si s tím trochu pohrát, takhle na dálku se radí blbě. Když tak piš do diskuse.