Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 15.leden 13:53

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 15.leden 14:11

Doplňuji:
Není to o žádném IQ, je to obecně o tom, jakým způsobem si každý z nás vydělává na živobytí. Kdo je žaměstnaný nebo OSVČ, měl by kvůli jistotám volit Zemana, kdo je majitelem firmy nebo investor, může klidně volit Schwarzenberga.
http://www.od­povedi.cz/otaz­ky/vite-na-ktere-strane-v-cashflow-kvadrantu-jste-premysleli-jste-nekdy-o-tom-co-to-pro-vas-znamena

Do stejné skupiny se zaměstnanci a OSVČ patří na základě příjmu i studenti (nevlastnící firmu, nepodnikající), důchodci a mladé (nepodnikající) rodiny s dětmi.
To že má kníže image borce, flegmatika, pohodáře, nosí motýlka a kouří stylově dýmku … je sice fajn, ale výdaje, které s vládou ještě uchystají, nikomu nezaplatí školné na veřejných školách, nezajistí fungující odbory ve firmách, důchody, úhrady pojišťoven atd.
„Tu obchodní znaku pro kampaň“ dělají Schwarzenbergovi mladí profíci z realizačního týmu, kteří vědí, na co budou mladí (hlavně studenti) brát. Opíjí je rohlíkem. Je to prostě jako móda. Nikdo z mladých pořádně neví proč, ale chtějí ho prostě mít. Pokud ho zvolí, bude to pro 90% z nich dost tvrdé probuzení.