Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 1.leden 18:56

s oblibou si takto rozpékám rozpůlený
Camembert nebo Hermelín a dám si
na něj třeba plátek šunky od kosti to pak
tolik nevyteče do misky na 2 min. 350 ° C ☺

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 1.leden 19:05

s oblibou si takto rozpékám rozpůlený
Camembert nebo Hermelín a dám si
na něj třeba plátek šunky od kosti to pak
tolik nevyteče do misky na 2 min. 350 ° C ☺
Doplňuji:
dělají se sýrové polévky
z různých i tavených sýrů..
https://www.go­ogle.cz/search?hl=cs&new­window=1&tbo=d&­site=&source=hp&q=s%C­3%BDrov%C3%A9+pol%C3%A9v­ky&oq=s%C3%BDrov%C3%A9+p­ol%C3%A9vky&gs_l=hp­.1.0.0i30j0i8i30­l5.51208861.51216643­.0.51222411.14­.12.0.2.2.0.300­.1927.0j9j2j1­.12.0...0.0..­.1c.1.bGCeIsbqHvg