Odpověděl/a – 1.leden 18:56
s oblibou si takto rozpékám rozpůlený
Camembert nebo Hermelín a dám si
na něj třeba plátek šunky od kosti to pak
tolik nevyteče do misky na 2 min. 350 ° C ☺
Odpověděl/a – 1.leden 19:05
s oblibou si takto rozpékám rozpůlený
Camembert nebo Hermelín a dám si
na něj třeba plátek šunky od kosti to pak
tolik nevyteče do misky na 2 min. 350 ° C ☺
Doplňuji:
dělají se sýrové polévky
z různých i tavených sýrů..
https://www.google.cz/search?hl=cs&newwindow=1&tbo=d&site=&source=hp&q=s%C3%BDrov%C3%A9+pol%C3%A9vky&oq=s%C3%BDrov%C3%A9+pol%C3%A9vky&gs_l=hp.1.0.0i30j0i8i30l5.51208861.51216643.0.51222411.14.12.0.2.2.0.300.1927.0j9j2j1.12.0...0.0...1c.1.bGCeIsbqHvg