Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 31.prosinec 15:41

Souhlasím s Michalem i mosojem, akorát mosoj: DVD-RW samozřejmě existují taky, http://www.al­za.cz/dvd-rw-medium-verbatim-d69218.htm Zibner: Problém můžeš mít, máš li nějakou pravěkou vypalovačku, kdysi zdaleka nebylo pravidlem, že umí pluska i mínuska média. (Pokud bys měl problém opačný, že nejde vypálit na plusko, mohlo by to být i kapacitou média: na + se vejde cca o 5,4 MB méně dat.)

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 31.prosinec 17:18

Souhlasím s Michalem i mosojem, akorát mosoj: DVD-RW samozřejmě existují taky, http://www.al­za.cz/dvd-rw-medium-verbatim-d69218.htm Zibner: Problém můžeš mít, máš li nějakou pravěkou vypalovačku, kdysi zdaleka nebylo pravidlem, že umí pluska i mínuska média. (Pokud bys měl problém opačný, že nejde vypálit na plusko, mohlo by to být i kapacitou média: na + se vejde cca o 5,4 MB méně dat.)
Doplňuji:
V případě nejistoty, zda vypalovačka umí vypalovat DVD- média doporučuju použít třeba InfoTool z balíku Nero Toolkit, nemusí se instalovat, ale potřebuje mít nainstalované ASPI. Anebo například demoverzi Alcohol120%, nějakou novější, pokud možno. V obou je ve Vlastnostech mechaniky ukázáno, co umí a co ne.