Odpověděl/a – 18.prosinec 16:33
Není nad domácí strouhanku+++ Když jsem se učil byli jsme na opravě v pekárněTam jsem pochopil proč má kupovaná strouhanka trochu chlebovou chuť. Po namíchání chlebového těsta se na stejném stroji míchá těsto na rohlíky. To co je ve stroji se vytlačí zvlášť a peče se to na strouhanku.Koupil jsem si strouhanku u soukromníka je v ní mák z housek, kmín a sezam. Když jsem nemněl mlýnek, usušil jsem rohlíky na topení a zabalené v utěrce rozdrtil pivní láhvi. Přesel, to jemné šlo na obalování a to hrubší do sekané..
Odpověděl/a – 18.prosinec 16:37
Není nad domácí strouhanku+++ Když jsem se učil byli jsme na opravě
v pekárněTam jsem pochopil proč má kupovaná strouhanka trochu chlebovou
chuť. Po namíchání chlebového těsta se na stejném stroji míchá těsto
na rohlíky. To co je ve stroji se vytlačí zvlášť a peče se to na
strouhanku.Koupil jsem si strouhanku u soukromníka je v ní mák z housek,
kmín a sezam. Když jsem nemněl mlýnek, usušil jsem rohlíky na topení a
zabalené v utěrce rozdrtil pivní láhvi. Přesel, to jemné šlo na
obalování a to hrubší do sekané..
Doplňuji:
Ps ani v normálním rohlíku se nevyhneš nejrůznějším Ečkům Do mouky se
přidává na zlepšení chuti sladový výtažek a kdo ví cov té
zuělechťovací přísadě vlastně je. Radeji si s tím nelámu hlavu..