Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 18.prosinec 16:33

Není nad domácí strouhanku+++ Když jsem se učil byli jsme na opravě v pekárněTam jsem pochopil proč má kupovaná strouhanka trochu chlebovou chuť. Po namíchání chlebového těsta se na stejném stroji míchá těsto na rohlíky. To co je ve stroji se vytlačí zvlášť a peče se to na strouhanku.Koupil jsem si strouhanku u soukromníka je v ní mák z housek, kmín a sezam. Když jsem nemněl mlýnek, usušil jsem rohlíky na topení a zabalené v utěrce rozdrtil pivní láhvi. Přesel, to jemné šlo na obalování a to hrubší do sekané..

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 18.prosinec 16:37

Není nad domácí strouhanku+++ Když jsem se učil byli jsme na opravě v pekárněTam jsem pochopil proč má kupovaná strouhanka trochu chlebovou chuť. Po namíchání chlebového těsta se na stejném stroji míchá těsto na rohlíky. To co je ve stroji se vytlačí zvlášť a peče se to na strouhanku.Koupil jsem si strouhanku u soukromníka je v ní mák z housek, kmín a sezam. Když jsem nemněl mlýnek, usušil jsem rohlíky na topení a zabalené v utěrce rozdrtil pivní láhvi. Přesel, to jemné šlo na obalování a to hrubší do sekané..
Doplňuji:
Ps ani v normálním rohlíku se nevyhneš nejrůznějším Ečkům Do mouky se přidává na zlepšení chuti sladový výtažek a kdo ví cov té zuělechťovací přísadě vlastně je. Radeji si s tím nelámu hlavu..