Odpověděl/a – 15.prosinec 12:38
zkus zase něco jiného
Nejlépe nakládat plesnivec není tak velký – vyzkoušeno
Nechám ho uležet a pak rozkrojím naplacato
co nejhustěji do něj napíchám česnek nakrájený cca na 4mm plátky
skládám do sklenice se šroubovým uzávěrem
jednotlivé vrstvy se prosypou provensálským kořením zalijí se –
/potopí/ olivovým olejem nebo vegetolem
zašroubuje se sklenice a uloží se před nedočkavými jedlíky na
1 týden – nemusí být v chladu – dřív se rozleží.
Odpověděl/a – 15.prosinec 16:28
zkus zase něco jiného
Nejlépe nakládat plesnivec není tak velký – vyzkoušeno
Nechám ho uležet a pak rozkrojím naplacato
co nejhustěji do něj napíchám česnek nakrájený cca na 4mm plátky
skládám do sklenice se šroubovým uzávěrem
jednotlivé vrstvy se prosypou provensálským kořením zalijí se –
/potopí/ olivovým olejem nebo vegetolem
zašroubuje se sklenice a uloží se před nedočkavými jedlíky na
1 týden – nemusí být v chladu – dřív se rozleží.
Doplňuji:
určitě bude dobrý ten cos našel – hermelíny a vůbec sýry tohoto typu
jsou bezva – tak prima pošmáknutí přeji H.