Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 15.prosinec 12:38

zkus zase něco jiného
Nejlépe nakládat plesnivec není tak velký – vyzkoušeno
Nechám ho uležet a pak rozkrojím naplacato
co nejhustěji do něj napíchám česnek nakrájený cca na 4mm plátky
skládám do sklenice se šroubovým uzávěrem
jednotlivé vrstvy se prosypou provensálským kořením zalijí se – /potopí/ olivovým olejem nebo vegetolem
zašroubuje se sklenice a uloží se před nedočkavými jedlíky na 1 týden – nemusí být v chladu – dřív se rozleží.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 15.prosinec 16:28

zkus zase něco jiného
Nejlépe nakládat plesnivec není tak velký – vyzkoušeno
Nechám ho uležet a pak rozkrojím naplacato
co nejhustěji do něj napíchám česnek nakrájený cca na 4mm plátky
skládám do sklenice se šroubovým uzávěrem
jednotlivé vrstvy se prosypou provensálským kořením zalijí se – /potopí/ olivovým olejem nebo vegetolem
zašroubuje se sklenice a uloží se před nedočkavými jedlíky na 1 týden – nemusí být v chladu – dřív se rozleží.
Doplňuji:
určitě bude dobrý ten cos našel – hermelíny a vůbec sýry tohoto typu jsou bezva – tak prima pošmáknutí přeji H.