Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 7.prosinec 14:51

Proč ta skepse? Pokud já vím, i za našich mladých let cikáni měli trochu „jiné“ chování a dnes se tomu říká „nepřízpůsobivé“, puberťáci se vytahovali a provokovali se navzájem mezi sebou a hlavně své okolí. Jen si tenkrát spíš pohazovali jablky. Dnes jsou jablka dražší než pomeranče. Vždycky se to starším a slušnějším lidem nelíbilo a vždycky se našel někdo, jako ty, dudu. I z historie je zřejmé, že mladá generace byla kritizována těmi staršími. Říká se tomu generační problém. Užívej si zasloužilého důchodu, nenos u sebe větší částky peněz a neprovokuj mladistvé ! Nesnaž se namlouvat někomu kolektivní vinu, nevím o nikom ve svém okolí, kdo by se cítil vinen za to, že selhal ve výchově cikánů a cizích puberťáků. A katarze? To je snad přehnané! P.S. Promiň, ale celkem nechápu, co jsi vlastně hlásil na tu Městskou policii a škole? Cikáni se ptali na cestu a nabízeli ti nějaké zboží? A co s tím měla Městská policie dělat? A škola určitě neodpovídá za chování žáků po opuštění budovy školy.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 7.prosinec 15:35

Proč ta skepse? Pokud já vím, i za našich mladých let cikáni měli trochu „jiné“ chování a dnes se tomu říká „nepřízpůsobivé“, puberťáci se vytahovali a provokovali se navzájem mezi sebou a hlavně své okolí. Jen si tenkrát spíš pohazovali jablky. Dnes jsou jablka dražší než pomeranče. Vždycky se to starším a slušnějším lidem nelíbilo a vždycky se našel někdo, jako ty, dudu. I z historie je zřejmé, že mladá generace byla kritizována těmi staršími. Říká se tomu generační problém. Užívej si zasloužilého důchodu, nenos u sebe větší částky peněz a neprovokuj mladistvé ! Nesnaž se namlouvat někomu kolektivní vinu, nevím o nikom ve svém okolí, kdo by se cítil vinen za to, že selhal ve výchově cikánů a cizích puberťáků. A katarze? To je snad přehnané! P.S. Promiň, ale celkem nechápu, co jsi vlastně hlásil na tu Městskou policii a škole? Cikáni se ptali na cestu a nabízeli ti nějaké zboží? A co s tím měla Městská policie dělat? A škola určitě neodpovídá za chování žáků po opuštění budovy školy.
Doplňuji:
Snažím se nebýt ani na starší kolena zatrpklá a zpruzená. Jsem ten typ, co bude vidět, že sklenice je napůl plná, je ale mnoho těch starších, co vidí ty samé sklenice poloprázdné. Také si někdy říkám, že „to za našich mladých let nebývalo“, ale týká se to spíš toho, že těm dnešním mladým trochu závidím. My jsme stávali na (nejen) pomeranče fronty.