Odpověděl/a – 21.listopad 22:09
Ochutnala jsem ty nasolené švestičky v jedné veganské jídelně –
byly promíchané s natural jasmínovou rýží a nebylo to špatné. Já mám
ráda tyhle chuťovky, jsou zvláštní, takové slano-sladké… Moc neuvažuji
nad tím, jak by mi měly být prospěšné – buď mi to „jede“, nebo
ne:-)
Jo, ale mám umeboshi ocet. Občas si ho dám naředěný s vodou pro lepší
trávení a proti překyselení organismu – když se třeba moc
„nafurtruju“ řízkama…:-)
Odpověděl/a – 21.listopad 22:11
Ochutnala jsem ty nasolené švestičky v jedné veganské jídelně –
byly promíchané s natural jasmínovou rýží a nebylo to špatné. Já mám
ráda tyhle chuťovky, jsou zvláštní, takové slano-sladké… Moc neuvažuji
nad tím, jak by mi měly být prospěšné – buď mi to „jede“, nebo
ne:-)
Jo, ale mám umeboshi ocet. Občas si ho dám naředěný s vodou pro lepší
trávení a proti překyselení organismu – když se třeba moc
„nafurtruju“ řízkama…:-)
Doplňuji:
Illines: Tady máš pár zajímavostí …:-)
http://www.dia-potraviny.cz/ume.html