Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 8.listopad 9:56

Tak na tuhle metodu okamžitě zapomeň pokud nechceš zažít jojo efekt. Budeš akurát naštvaná sama na sebe a zničíš si psychiku. Jez pravidelně 5 denně(zdravé věci) po malých porcích ne sladkosti(hodně zeleniny, celozrné pečivo, bíle jogurty do 3.5%tuku atd. na netu najdeš mno návodů a rad) a choď na nějaké cvičení aspoň 2× týdně( aerobik, posilka nebo zaběhat si, ale doporučuji ti zumbu tam zapojíš celé tělo). Zjistit si kolik máš BMI kvůli tomu kolik můžeš za den sníst kalorii. Když to budeš dělat takhle tak budeš schazovat 1kilo za týden záleží jakou si dáš sportovní zátěž, ale je lepší začínat z volna.Když nesportuješ tak 0.5kg jde dolu po týdnu.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 8.listopad 9:59

Tak na tuhle metodu okamžitě zapomeň pokud nechceš zažít jojo efekt. Budeš akurát naštvaná sama na sebe a zničíš si psychiku. Jez pravidelně 5 denně(zdravé věci) po malých porcích ne sladkosti(hodně zeleniny, celozrné pečivo, bíle jogurty do 3.5%tuku atd. na netu najdeš mno návodů a rad) a choď na nějaké cvičení aspoň 2× týdně( aerobik, posilka nebo zaběhat si, ale doporučuji ti zumbu tam zapojíš celé tělo). Zjistit si kolik máš BMI kvůli tomu kolik můžeš za den sníst kalorii. Když to budeš dělat takhle tak budeš schazovat 1kilo za týden záleží jakou si dáš sportovní zátěž, ale je lepší začínat z volna.Když nesportuješ tak 0.5kg jde dolu po týdnu.
Doplňuji:
Jo a ještě, já jsem tímto způsobem schodila 15kg. během tří měsíců, ale sportovala jsem každý den. Je dobrý nespěchat, v mém případě jsem se nudila a byla jsem závislá na sportu :) a pak přišla práce a se sportem konec 🙂 ale držím se