Odpověděl/a – 6.listopad 18:52
Samozřejmě že ten pořad sleduju. Co se týče mluvy Z.Pohlreicha,tak to není úplně ideální,ale o to tady přeci vůbec nejde.Často je i krapet arogantní.Ano. ALE : je to profík a všechno co říká je holá pravda.Snaží se vštěpit „profíkům“ alespoň ňějaké základy kvalitní gastronomie. Co se děje v našich restauracích, z čeho všeho jsou schopni uklohnit „jídlo“ ti čeští podnikatelé to je prostě šílený. Samý polotovary jako někde ve stánku,knedlíky ze supermarketu,filé z vakuově balený tresti,palačinky koupený zmražený-rozmražený,no humus.Vařit z čerstvých surovin,to je prostě základ,a to tady prostě téměř nikdo neprovozuje. Za komančů byly normy ,dle kterých se muselo vařit,dnes bohužel ne.Pak to tu taky ale podle toho vypadá. Kdyby naší gastronomickou kulturu tento prostořeký chlapík zvednul alespoň o pár procent,tak -sláva mu- !
Odpověděl/a – 7.listopad 23:15
Samozřejmě že ten pořad sleduju. Co se týče mluvy Z.Pohlreicha,tak to
není úplně ideální,ale o to tady přeci vůbec nejde.Často je i krapet
arogantní.Ano. ALE : je to profík a všechno co říká je holá
pravda.Snaží se vštěpit „profíkům“ alespoň ňějaké základy
kvalitní gastronomie. Co se děje v našich restauracích, z čeho všeho
jsou schopni uklohnit „jídlo“ ti čeští podnikatelé to je prostě
šílený. Samý polotovary jako někde ve stánku,knedlíky ze
supermarketu,filé z vakuově balený tresti,palačinky koupený
zmražený-rozmražený,no humus.Vařit z čerstvých surovin,to je prostě
základ,a to tady prostě téměř nikdo neprovozuje. Za komančů byly normy
,dle kterých se muselo vařit,dnes bohužel ne.Pak to tu taky ale podle toho
vypadá. Kdyby naší gastronomickou kulturu tento prostořeký chlapík zvednul
alespoň o pár procent,tak -sláva mu- !
Doplňuji:
franku : přesně tak,byl fakt slizkej a ty jeho falešný oči…brrrr