Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 4.listopad 15:40

My jsme doma dělávali žloudkový krém, 2 lžíce hladké mouky, svařit v mléce na kaši přidat vanilkový cukr, žloudek jsme svařili v naběračce také s trochou mléka ve vodní lázni. A začalo se šlehat.s trochu kondenzovaného mléka,postupně se přidalo za stálého šlehání 250.g másla cukru podle chuti Natřelo se na piškot který se proříznul a naplnill rybízovou zavařeninou . Rozřezal se na kostky a ozdobil rýhovanou trubičkou.Navrch kousek marmelády asi jako hrášek na ozdobu..

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 4.listopad 15:41

My jsme doma dělávali žloudkový krém, 2 lžíce hladké mouky, svařit v mléce na kaši přidat vanilkový cukr, žloudek jsme svařili v naběračce také s trochou mléka ve vodní lázni. A začalo se šlehat.s trochu kondenzovaného mléka,postupně se přidalo za stálého šlehání 250.g másla cukru podle chuti Natřelo se na piškot který se proříznul a naplnill rybízovou zavařeninou . Rozřezal se na kostky a ozdobil rýhovanou trubičkou.Navrch kousek marmelády asi jako hrášek na ozdobu..

Doplňuji:
Pro dospělé se občas do krému káplo trochu rumu.