Odpověděl/a – 23.říjen 17:31
JE zelí které je vykysané v sudě nebo kádi které se po vykysání přendá do lahví a sterilizuje. Druhá možnost je nakrouhané zelí se prosolí nechá odležet nacpe do lahví a zaleje kyselým nálevem. A sterilizuje. DAlší možnost je stzrilizace mimo obal.Náplň se prohřeje v e velké nádobě a horká se ve sterilním prostředí naplní do sáčků a zataví.
Odpověděl/a – 23.říjen 17:33
JE zelí které je vykysané v sudě nebo kádi které se po vykysání
přendá do lahví a sterilizuje. Druhá možnost je nakrouhané zelí se
prosolí nechá odležet nacpe do lahví a zaleje kyselým nálevem.
A sterilizuje. DAlší možnost je stzrilizace mimo obal.Náplň se prohřeje
v e velké nádobě a horká se ve sterilním prostředí naplní do sáčků a
zataví.
Doplňuji:
Sterilizací se prodlouží trvanlivost výrobku. Není njutné dolívat slanou
vodu a brzo výrobek spotřebovat.