Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 23.říjen 17:31

JE zelí které je vykysané v sudě nebo kádi které se po vykysání přendá do lahví a sterilizuje. Druhá možnost je nakrouhané zelí se prosolí nechá odležet nacpe do lahví a zaleje kyselým nálevem. A sterilizuje. DAlší možnost je stzrilizace mimo obal.Náplň se prohřeje v e velké nádobě a horká se ve sterilním prostředí naplní do sáčků a zataví.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 23.říjen 17:33

JE zelí které je vykysané v sudě nebo kádi které se po vykysání přendá do lahví a sterilizuje. Druhá možnost je nakrouhané zelí se prosolí nechá odležet nacpe do lahví a zaleje kyselým nálevem. A sterilizuje. DAlší možnost je stzrilizace mimo obal.Náplň se prohřeje v e velké nádobě a horká se ve sterilním prostředí naplní do sáčků a zataví.
Doplňuji:
Sterilizací se prodlouží trvanlivost výrobku. Není njutné dolívat slanou vodu a brzo výrobek spotřebovat.