Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 22.říjen 15:08

Vřele bych doporučovala knihu „Hubnutí bez blbnutí“ od autora Igora Bukovského. O mýtech kolem „hubnoucích“ potravin a prostředcích se z ní dozvíte mnohé. O jablečném octu např. fakt, že může způsobit zvětšení jater, sleziny, patologické změny ve struktuře jater, žaludku a dvanáctníku, vředové poškození sliznice žaludku a tenkého střeva anebo vyhlazení střevní struktury. Více informací naleznete také na www.akv.sk,

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 22.říjen 15:15

Vřele bych doporučovala knihu „Hubnutí bez blbnutí“ od autora Igora Bukovského. O mýtech kolem „hubnoucích“ potravin a prostředcích se z ní dozvíte mnohé. O jablečném octu např. fakt, že může způsobit zvětšení jater, sleziny, patologické změny ve struktuře jater, žaludku a dvanáctníku, vředové poškození sliznice žaludku a tenkého střeva anebo vyhlazení střevní struktury. Více informací naleznete také na www.akv.sk,
Doplňuji:
Francouzský gurmet Jean Anthelme Brillant SAVARIN (19.stol) varoval důrazně před různými dietami, ale zejména před užíváním octa. Měl k tomu velmi vážný osobní důvod: když mu bylo 21 let, v náručí mu na následky hubnutí pitím octa zemřela 18letá snoubenka Louisa.