Odpověděl/a – 5.říjen 11:26
Normálně to dáš do vhodného kastrůlku s poklicí a upečeš, cca
200stC.
Nebo můžeš vyzkoušet recept z netu. Opět vhodný kastrůlek atd, upravíš
množství surovin a děláš podle návodu:
http://recepty.vareni.cz/brambory-se-zelim-a-jitrnici/
Odpověděl/a – 5.říjen 11:33
Normálně to dáš do vhodného kastrůlku s poklicí a upečeš, cca
200stC.
Nebo můžeš vyzkoušet recept z netu. Opět vhodný kastrůlek atd, upravíš
množství surovin a děláš podle návodu:
http://recepty.vareni.cz/brambory-se-zelim-a-jitrnici/
Doplňuji:
Velká výhoda receptu z netu je ta, že máš hotovo současně vše a
v jedné nádobě (zvlášť při malém množství surovin). Takhle nějak to
dělávala i babička, jenže to jsem byl ještě prcek ))