Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 5.říjen 11:26

Normálně to dáš do vhodného kastrůlku s poklicí a upečeš, cca 200stC.
Nebo můžeš vyzkoušet recept z netu. Opět vhodný kastrůlek atd, upravíš množství surovin a děláš podle návodu:
http://recepty­.vareni.cz/bram­bory-se-zelim-a-jitrnici/

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 5.říjen 11:33

Normálně to dáš do vhodného kastrůlku s poklicí a upečeš, cca 200stC.
Nebo můžeš vyzkoušet recept z netu. Opět vhodný kastrůlek atd, upravíš množství surovin a děláš podle návodu:
http://recepty­.vareni.cz/bram­bory-se-zelim-a-jitrnici/
Doplňuji:
Velká výhoda receptu z netu je ta, že máš hotovo současně vše a v jedné nádobě (zvlášť při malém množství surovin). Takhle nějak to dělávala i babička, jenže to jsem byl ještě prcek ))