Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 15.září 12:20

V ešusu nějakou polévku a na plechu ten zbytek. Do alobalu, nebo pečícího papíru zabalit třeba oloupané brambory s cibulí, zeleninou, kořením a masem (klobásou), atd., šupnou do trouby a pomalu péct )) Jo, alobal nahoře propíchat.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 15.září 12:27

V ešusu nějakou polévku a na plechu ten zbytek. Do alobalu, nebo pečícího papíru zabalit třeba oloupané brambory s cibulí, zeleninou, kořením a masem (klobásou), atd., šupnou do trouby a pomalu péct )) Jo, alobal nahoře propíchat.
Doplňuji:
Jinou možností je například udělat v ešusu lečo, právě se na ně chystám ))
Taky mám rád jako samostatné jídlo syrové, neloupané brambory rozkrájené na menší části a nasucho, poměrně prudce (cca 200stC) pečené v troubě. Vytáhnout, posolit, počesnekovat v hrnci (ešusu) přikrýt a protřepat – veeelká bašta !!