Odpověděl/a – 15.září 12:20
V ešusu nějakou polévku a na plechu ten zbytek. Do alobalu, nebo pečícího papíru zabalit třeba oloupané brambory s cibulí, zeleninou, kořením a masem (klobásou), atd., šupnou do trouby a pomalu péct )) Jo, alobal nahoře propíchat.
Odpověděl/a – 15.září 12:27
V ešusu nějakou polévku a na plechu ten zbytek. Do alobalu, nebo
pečícího papíru zabalit třeba oloupané brambory s cibulí, zeleninou,
kořením a masem (klobásou), atd., šupnou do trouby a pomalu péct )) Jo,
alobal nahoře propíchat.
Doplňuji:
Jinou možností je například udělat v ešusu lečo, právě se na ně
chystám ))
Taky mám rád jako samostatné jídlo syrové, neloupané brambory rozkrájené
na menší části a nasucho, poměrně prudce (cca 200stC) pečené v troubě.
Vytáhnout, posolit, počesnekovat v hrnci (ešusu) přikrýt a protřepat –
veeelká bašta !!