Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 8.září 17:41

Jako promiň,ale na svádění kluků máš v 6 třídě opravdu ještě čas,nakonec svádění umění svádět se učí celkem dlouho…

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 8.září 18:51

Jako promiň,ale na svádění kluků máš v 6 třídě opravdu ještě čas,nakonec svádění umění svádět se učí celkem dlouho…
Doplňuji:
Neberu to jako nadávku,ty máš svůj názor a já zase svůj-ten tvůj ti neberu,ale já dospívala v jiné době než ty,vy dnešní mladí jste na všechno hrrr,ale pořád jsou věci,které by se uspěchat neměly.V 6 třídě jsem na 100% věděla,že přirození mám na čurání a ne na hraní si s klukama.
Jak napsal uživatel přede mnou,špatnou pověst si mezi klukama(i lidma) získáš velmi snadno,ale dost těžko budeš přesvědčovat někoho,že stojíš za víc než za jedno dvě zatáhnutí do postele.Pokud ti v poradně Bravo napsali něco ostrého,a ani se nedivím,tak věř tomu,že ti to napsali jen proto,aby tebe ochránili před nějakou pitomostí,které bys pak mohla dlouho a trpce litovat.
Jako když si občas přečtu ty příspěvky v Bravu v jisté rubrice,tak nevím kde mi hlava stojí,když tam napíše holka Já ho miluju,já s ním chci mít sex a přitom je jí 11.Tak se pak nediv.
Nejsem žádnej puritán,ale kluci nestojí o holku,která jim dá při každé příležitosti,jen aby sobě i jim něco dokázala.A svoje poprvé bys měla dát někomu,kdo si to doopravdy zaslouží,ale pochybuju,že to poznáš v 6 třídě.