Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 13.srpen 21:42

Přečtu si ji :) Poznám – li autora :)

Čtu všechno možné, závisí na životním náporu zda oddechovky, nebo něco ze zlatého fondu literatury. Nečtu ráda návody :) (až když to jinak nejde :) ). Pěkné knížky? Egypťan Sinuhet, Via Mala, Vyhoďme ho z kola ven, Saturnin, Skleněný pokoj, Dewey, Kočky to vědí líp, Zvěrolékař od Herriota, Betty MacDonaldovou, Mach a Šebestová, Maxipes Fík, Citiboy, Malý princ, Proč bychom se netopili, Šabacha, Zapisovatelé otcovské lásky, Millenium…máme čas do zítra? :)

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 13.srpen 21:55

Přečtu si ji :) Poznám – li autora :)

Čtu všechno možné, závisí na životním náporu zda oddechovky, nebo něco ze zlatého fondu literatury. Nečtu ráda návody :) (až když to jinak nejde :) ). Pěkné knížky? Egypťan Sinuhet, Via Mala, Vyhoďme ho z kola ven, Saturnin, Skleněný pokoj, Dewey, Kočky to vědí líp, Zvěrolékař od Herriota, Betty MacDonaldovou, Mach a Šebestová, Maxipes Fík, Citiboy, Malý princ, Proč bychom se netopili, Šabacha, Zapisovatelé otcovské lásky, Millenium…máme čas do zítra? :)
Doplňuji:
quentos: Jo, souhlasím, bude to trhák :) A když tam shrne ještě všechny životní zkušenosti získané na Odpovědi.cz…!!! :)