Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 3.srpen 13:17

supermarkety jsou schopny vám v mezním případě dodávat unverzální hmotu ochucenou a obarvenou jako paštika … a nebudou si s tím vůbec dělat hlavu, je to váš problém že takový surovinový blaf kupujete, řeknou si, a jsou morálně čistí … a proto je dobré aby vše velmi důsledně označovali, aby máslo bylo máslo a né máslová pochoutka vyrobená částečně z krysího mléka a částečně z obarvené vody.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 3.srpen 13:19

supermarkety jsou schopny vám v mezním případě dodávat unverzální hmotu ochucenou a obarvenou jako paštika … a nebudou si s tím vůbec dělat hlavu, je to váš problém že takový surovinový blaf kupujete, řeknou si, a jsou morálně čistí … a proto je dobré aby vše velmi důsledně označovali, aby máslo bylo máslo a né máslová pochoutka vyrobená částečně z krysího mléka a částečně z obarvené vody.
Doplňuji:
osobně jsem toho názoru že největší zlo které kdy potravinářský průmysl potkalo, jsou barviva … protože vůně a barva byly rozpoznávací znaky čerstvosti a oni nás o jeden připravili. A tak se může stát že si z obchodu přinesete o 60 procent zlevněné jogurty jejichž výrobce si nějak poplletl výrobní linky ochutil je banánem a obarvil je na rudo po třešních … vůbec netušíte co vlastně jíte. Vše je jen faleš.