Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 1.srpen 22:20

Jsem pro ponechat restauraci takovou volbu a nepovažovat to za diskriminaci, protože ne všichni lidé jsou soudní a dokážou posoudit, zda jejjich dítě je už schopno zvládnout čekání v restauraci a chovat se tak, aby nerušilo okolí. A některé deti jsou opravdu rozmazlení spratci, co je jejich rodiče nezvládají, co si budeme povídat :)

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 2.srpen 9:59

Jsem pro ponechat restauraci takovou volbu a nepovažovat to za diskriminaci, protože ne všichni lidé jsou soudní a dokážou posoudit, zda jejjich dítě je už schopno zvládnout čekání v restauraci a chovat se tak, aby nerušilo okolí. A některé deti jsou opravdu rozmazlení spratci, co je jejich rodiče nezvládají, co si budeme povídat :)
Doplňuji:
K doplnění: Myslím, že můžou vedle sebe existovat „specializované“ restaurace bez dětí a naopak se zaměřením na děti. Každé by si na trhu mohly najít svoje místo. Jsem-li sama rodičem s dítětem, budu asi více smířená s hlukem od jiných dětí v takové specializované „restauraci dětské“. Slyšela jsem o nich (či spíše kavárnách) – na nějakých těch procházkových trasách mají své opodstatnění).