Odpověděl/a – 9.červenec 16:14
podle toho, jakej rohlík, jakou housku … ale pokud volit mezi tou
„klasickou“ podobou, tak radši housku.
Není v tom ňákej chyták (třeba že by bylo obojí ze stejnýho těsta –
podobně jako by ses ptal, jestli máme radši vánočku, nebo mazanec)?
Odpověděl/a – 9.červenec 16:21
podle toho, jakej rohlík, jakou housku … ale pokud volit mezi tou
„klasickou“ podobou, tak radši housku.
Není v tom ňákej chyták (třeba že by bylo obojí ze stejnýho těsta –
podobně jako by ses ptal, jestli máme radši vánočku, nebo mazanec)?
Doplňuji:
a proč … no, proč líp chutná, se těžko zdůvodňuje. Jestli tady někdo
potvrdí, že těsto je stejné, tak to může být tím, že si dávaj na
houskách víc záležet :{))> nebo tím, že psychologicky kladně působí
jejich větší plocha… nebo tím, že když se pečou housky, pekař
s pekařkou z nich uždibujou kousky ;{)))>